Felicitats, Papes!


Dia del Pare, dia dels Joseps i Josefines... i dia de targetes per regalar!

Ja feia temps que em rondava pel cap fer una seqüència de fotografies dels petits de la casa subjectant un rètol amb una paraula a cada imatge, que unides formessin una frase. 
L'any passat ho vaig intentar, però els "models" no es van deixar fotografiar...
Però aquest cop sí, ho he aconseguit (!!!), i he disposat de molt bona matèria primera per preparar una targeta per al pare de les criatures.

La intenció era fer una targeta petitona, amb unes pestanyes que s'anessin aixecant i on a sota s'hi pogués descobrir la foto del petit amb la paraula, però a mida que he anat avançant en el disseny, la targeta ha anat creixent i creixent, fins que ha acabat amb un tamany XXL, de 28x11 cm.

El paper escollit m'encanta: és de la col·lecció "Journey" de Sodalicious, amb estampats molt suaus i aptes per a pares:

  






A l'interior de la targeta, el millor: la dedicatòria i les obres d'art dels nens.


Espero que us pugui servir d'inspiració o ajuda per a les vostres targetes.

Ah! I felicitats a tots els pares, Joseps, Pepes, Pitus, Fines, Josefines i Peps del mon!!!

Material utilitzat:
- Papers: Paper "Black" de Simon Says Stamp!, "I love my bike" i "Sidewalk" de la col·lecció "Journey" de Sodalicious, paper texturitzat Bazzil, papel vegetal Canson, foam negre de basar.
- Troquels per a Big Shot: "Stitched Journaling Card" de Lawn Fawn, "By the Letters", "Notched Tag", "Star Stax" i "Cicle Stax 1" de Die-Namics, "Nesting Squares" de Lifestile, "Pinked Circles" de Paper Smooches.
- Llaç: American Crafts.

1 comentario

  1. Oooh! M'he enamorat de ple d'aquesta targeta! Quina cucada! I quina il·lusió que deu fer rebre-la dels teus fills! (jo "només" tinc dues princeses i em desfaria amb una targeta així!)

    ResponderEliminar

¡Qué ilusión que te pases por aquí! Y si quieres comentar la jugada, estaré encantada :)