Repte "Targeta de març" de YoY Scrap: Núvols


Més noies amb empenta i ganes de difondre l'scrap ben a prop, la Cris i la Lali, s'han llançat a obrir el blog YoY Scrap, amb consells, reptes i botiga on line, on hi podem trobar segells, xapes (m'encanten!) i fundes per al Project Life, tot plegat dissenyats per elles mateixes (ep! en castellà i català!).
El repte que ens proposen aquest mes de març pel que fa a targetes (també trobareu reptes de LO i fins i tot de pàgines del Project Life!), és preparar-ne una amb núvols... com m'agraden els núvols!

I el millor de tot és que encaixa perfectament amb la targeta que volia preparar en nom de tota la colla (us estimo!!!) per donar la benvinguda al petit Lluc i felicitar a la seva família (ben valents: el tercer!!!).


Tinc molt poca cosa amb temàtica de naixements i quan vaig veure aquest segell digital de Garabatos de Papel no vaig dubtar a comprar-lo.
Vaig escollir la versió sense colorejar, per tal de poder-ho fer jo (amb ajuda del Photoshop) amb els colors que més s'escaiguessin amb el paper estampat de Bella BLVD (del que estic ben enamorada i que tenia claríssim que volia utilitzar), però també perquè em feia més fàcil eliminar del segell original algun element (la fulla) i substituir-lo per un núvol troquelat.

 

Per tal que la resta d'elements quedessin ben coordinats (lletres i cors), vaig imprimir paper amb els colors que havia utilitzat per colorejar el nadó:


Als núvols els vaig donar volum amb foam de diferents gruixos, excepte un d'enfonsat que vaig omplir amb cors troquelats que, si no fos per la maleïda electricitat estàtica del plàstic (algun suggeriment per a què això no passi???), s'haurien de bellugar...


A l'interior de la targeta, que finalment "em va sortir" de 15x15 cm, el tiquet regal:


No em vaig poder estar de preparar unes targetes de 3x4 polzades per escriure-hi petites dedicatòries a la família de part de tots plegats:


Espero que us hagi agradat. Feliç dilluns i feliç setmana!!!

Material utilitzat:
- Papers: Paper blanc "Snow Layering Paper" de Hero Arts, "May Eighteenth" de la col·lecció Love and Marriage de Bella BLVD, papel vegetal Canson.
- Troquels per a Big Shot: "Stitched Journaling Card", "Spring Showers" i "Cole's ABC's" de Lawn Fawn, "Simply Scallops" de Die-Namics, "Live, family, love" de Simon Says Stamp!.
- Cintes: "Modern Festive Duet Ribbons" de Martha Stewart, "Teen Ribbon" de American Crafts.

19 comentarios

  1. Quina preciositat!!! M'encanta la targeta és tant dolça... i les targetes per escriure, vaja tot el conjunt!!! Tot ple de detallets (els cors dintre el núbol queden fantàstics tot i que per culpa de la electricitat estàtica et quedin enganxats al plàstic... jo no sé pas com solucionar-ho :()

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies, Alba! I sobretot, gràcies per prendreu-us la molèstia de passar a deixar un comentari, és un gest de gran generositat!
      Una abraçada!

      Eliminar
  2. Respuestas
    1. Muchas gracias, Patricia, por pasarte por aquí! No sabéis la energía que me dais!
      Un abrazo!!!

      Eliminar
  3. Primer de tot, moltíssimes gràcies (de tot cor)!!!! Aquesta targeta amb el seu bloc de dedicatòries de conjunt són una preciositat. Ens han encantat!
    Ets una artista! saps combinar a la perfecció i amb un gust exquisit els colors, les formes, tots els detalls... realment les teves targetes són petites obres d'art!
    Per cert: nosaltres també t'estimem ;)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ostres, gràcies, Imma! Quina il·lu que passis per aquí!!! Ei, i estàs feta tota una experta en comentaris de targetes!
      Un petó ben gran, guapíssima!!!

      Eliminar
  4. Respuestas
    1. Muchas gracias! Y no me cansaré de decir que os agradezco mucho vuestros comentarios.
      Un besito!

      Eliminar
  5. Una tarjeta preciosa! M'encanta!! El repte estarà difícil...pero la teva m'ha enamorat.
    El paper, els colors, els cors...tot el conjunt és preciós! Inclús els cors enganxats en la transparència... :)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jajaja! Sí, això dels cors enganxats em fa pensar que sempre em surten imprevistos de novatilla, i que si algú em veiés, es faria un tip de riure.. i jo també!
      Moltes gràcies, Iria (per cert: tens un nom preciós!).
      Petonets!

      Eliminar
    2. Gràcies pel "piropo" Susana! El nom es tot mèrit dels meus pares i les meves arrels gallegues. A mi també m'agrada :)
      I dels imprevistos és d'on més aprenem :D

      Eliminar
  6. Es una preciosidad, me parece muy dulce con sus colores pasteles. Las nubes en vellum le dan un toque muy especial que me ha encantado. Un besito. Ana

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola, Ana! Muchas gracias, guapa! La verdad es que el vellum me encanta, lo pongo en casi todas las targeta... tendré que desengancharme!
      Besitos!

      Eliminar
  7. Mmmmmmmmm, mmmmmmmm, mmmmmm, desde que he visto tu tarjeta solo me sale ese sonidito y suspiros... es... preciosa, preciosa, preciosa... tan dulce, tan mona, con esa tonalidad tan bonita... el papel de nubes perfecto y me he enamorado de los troqueles... los quiero todos!!! y la idea de las tarjetitas para las firmas es también preciosa!! seguro que les va a encantar!!
    muchos besos y muchas gracias por participar con nosotras en los retos de YoY Scrap,
    cris
    www.yoyscrap.es

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracias Cris por tu comentario, eres un sol! Sí, estos troqueles de Lawn Fawn me encantan, y vienen con un sol chulísimo!
      Un beso y mucha suerte con vuestro blog!!!

      Eliminar
  8. es una tarjeta preciosa!!! me encantaaaa!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Muchas gracias, Tania! Pero de dónde salen tantas artistas? Y luego dicen que esto del scrap y la targetería sólo es cosa de yanquis y nórdic@s...

      Eliminar
  9. Moltes gràcies! M'alegro que us agradi i que us pugui donar idees per als vostres treballs, com a mi em serveixen els que feu vosaltres.
    Un petonet!

    ResponderEliminar
  10. Es taaaaaaaaaaaaaaaaaan bonita, taaaaaaaaaaaaaaaaaaan dulce, taaaaaaaaaaaaaaaaaaaan bien terminada, taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan todooooooooo!!!

    ResponderEliminar

¡Qué ilusión que te pases por aquí! Y si quieres comentar la jugada, estaré encantada :)