Targeta d'aniversari masculina


Comença la remesa de targetes d'aniversari que he estat preparant durant els darrers dies. 

La primera és una targeta masculina, la més senzilla quant a resultat final però la més difícil per a mí durant la seva elaboració, ja que he hagut de moderar-me, reprimir-me, gairebé lligar-me les mans per no començar a posar-hi més color, estampats, estrelletes, enamel dots o qualsevol altra cosa que fos mínimament sospitosa de ser "femenina". I això que jo sóc de la banda del "clean&simple"!
A partir d'una base amb cartolina llisa, la resta de la targeta l'he preparada amb cartolina texturitzada negra, a la qual hi he donat relleu amb foam adhesiu.
He troquelat la cartolina llisa i la texturitzada amb la forma del globus, de manera la paraula "happy", que veiem a fora de la targeta, també la trobem en obrir-la, ja que està estampada a l'interior.


Un error de principiant que he comès ha estat voler donar relleu a les lletres que formen la paraula "birthday" (molt petites i primes) també amb foam de color negre. El resultat no m'ha satisfet, ja que des de segons quin angle mirem la targeta es poden veure les ombres del foam. 

Una possible solució seria utilitzar el foam transparent, però si per aquestes terres no se'n troba, el pla B podria ser (no sé si més econòmic) la cinta de doble cara que s'utilitza en treballs de bricolatge (per penjar objectes a les parets de rajola, als vidres, miralls...). 
Ho provaré i us explicaré!

Material utilitzat:
- Papers: paper "Taffy" de Bazzil, paper negre texturitzat de Alyssiane.
- Troquels per a Big Shot: "A Birdie Told Me" de Lawn Fawn, alfabet "Parker" de Memory Box, "Chevron Bits" de Avery Elle.
- Segell: "Happy Sentiments" de Simon Says Stamp!.

No hay comentarios

¡Qué ilusión que te pases por aquí! Y si quieres comentar la jugada, estaré encantada :)