1 punt de llibre + 4 targetes. El mejor reto del mundo!


Sens dubte, ho és!
Aquest és el tercer any que des de 3Flowers - Retos de Targetas es mobilitzen i mobilitzen a tota la comunitat "scrapera-targetera-amant de les manualitats" amb una finalitat solidària preciosa: aconseguir 250 punts de llibres per fer-los arribar el dia de Sant Jordi a tots els nens que estan hospitalitzats a l'Hospital Sant Joan de Déu.
A aquest repte, s'hi afegeix un altre: recollir 500 targetes per tal de col·laborar amb l'Hospital Amic.
No puc fer altra cosa que felicitar una i altra vegada a l'Andrea com a organitzadora i a la Raquel com a "gran bústia" i enllaç amb l'hospital.
Així que aquest és el meu granet de sorra... Només he pogut preparar un punt de llibre i dues targetes expresses per a l'ocasió, així que hi he volgut afegir dues targetes a les que hi tinc una estimació molt especial (són les primeres que he presentat mai a un repte, que justament va ser per a 3flowers!), i que estava guardant per a una ocasió especial. I aquesta ocasió ha arribat!!!






I per acabar amb aquest post, el meu missatge per als nens i nenes que estiguin ingressats en un hospital i per a la gent que organitza iniciatives tan maques com aquesta:


Una abraçada!

6 comentarios

  1. brutals! impressionants! m'han encantat! <3

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ei, moltes gràcies a tu per prendre't la molèstia de comentar "la jugada"! Que xula la iniciativa!
      Una abraçada!

      Eliminar
  2. Qué maques! M'han encantat! És el primer any que veig aquest repte però no m'ha donat temps de participar...espero que l'any que ve no se'm passi. Les teves targetes em semblen plenes d'energia positiva, ideals per a l'ocasió :)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No has pogut? Jo pels pèls, no et pensis. No passa res, en un suspir ja tornem a ser-hi, ja veuràs! Sobre el missatge, hi vaig donar voltes, fins que la paraula "valent/a" va sortir. De petita, vaig estar algunes vegades ingressada a l'hospital, no més de 15 dies seguits, i vaig conèixer nens i nenes que feia... mesos! que estaven a l'hospital. I jo pensava: "Que valents!"
      Una abraçada, Iria!

      Eliminar
  3. Madre mía! Qué tarjetas y marca páginas tan tan tan tan bonitos! Tienes un estilo único que me encanta! Además tus terminaciones son tan delicadas y perfectas!!!! Yo de mayor scrapera me pido ser como tú!!! Si llego a la mitad me conformo. Qué preciosidad!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ay, madre! No sé qué decir, más que es un honor que os guste y que la admiración es recíproca, de verdad!Besitos!

      Eliminar

¡Qué ilusión que te pases por aquí! Y si quieres comentar la jugada, estaré encantada :)