Targeta aniversari amb tags


Benvinguts i benvingudes de nou al blog!
Tot i que tinc algunes targetes per preparar en breu, aquest cop he decidit tirar d'"hemeroteca", de cosetes que havia preparat ja fa un temps, abans que comencés amb l'aventura del blog. Algunes d'elles, com aquesta, les tinc al Pinterest, però aquí tinc l'oportunitat de comentar la jugada.
Veient-les ara, me n'adono de l'evolució dels meus treballs... i de la manera de fotografiar-los!

Bienvenidos y bienvenidas de nuevo al blog!
Aunque tengo algunas tarjetas para preparar en breve, esta vez he decidido tirar de "hemeroteca", de cosillas que había preparado hace ya algún tiempo, antes de empezar con la aventura del blog. Algunas, como ésta, las tengo en el Pinterest, pero aquí tengo la oportunidad de comentar la jugada.
Viéndolas ahora, me doy cuenta de la evolución de mis trabajos... y de la forma de fotografiarlos!

Aquesta targeta, considero que és senzilla i "resultona": a partir d'una combinació de tags (m'encanten els tags!), vaig formar la paraula "happy" tronquelant-hi les lletres. Uns llacets, estampar "aniversari" i col·locar uns brillantets (alguns d'ells complint la funció de tapar alguna taqueta "inesperada" de tinta... ejem!) van ser suficients per enllestir-la.
Espero que us agradi la meva relíquia!

Esta tarjeta, considero que es sencilla y resultona: a partir de una combinación de tags (me encantan los tags!), formé la palabra "happy" tronquelando las letras. Unos lacitos, estampar "aniversari" y colocar unos brillantitos (algunos de ellos cumpliendo la función de tapar alguna manchita "inesperada" de tinta... ejem!) fueron suficientes para terminarla.
Espero que os guste mi reliquia!



Material utilitzat:
- Papers: Paper texturitzat blanc de Bazzil, paper decorat de la col·lecció "Dots&Stripes" de Echo Park, paper  amb purpurina d'American Crafts.
- Troquels per a Big Shot: Alfabet "By the Letters" de Die-Namics, alfabet "Parker Lower Alphabet" de Memory Box.
- Segells: Alfabet acrílic d'Artemio.
- Decoració: Llaç de "Casa", brillants de basar.

7 comentarios

  1. ¡Pero bueno! Si ahora tienes blog bilingüe. Qué jodío es mi google chrome que se ha dado cuenta antes que yo y no me ha ofrecido traducirlo jeje. La tarjeta es genial. Jamás se me habría ocurrido esa estructura con ese tipo de tags. Me encanta!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Has visto? Y porqué el inglés no se me da bien, que sino, en lila serían las letras... vaya pupurri, jijiji! Seguro que más de una "i" en vez de "y" se mes escapa... la costumbre, sorry!
      Gracias por pasarte!
      Besitos!

      Eliminar
  2. Chulisima!! jajajaj M'encanten els detalls possats per tapar alguna cagadeta, jo també ho faig. Es curiós pero grácies a aquestes cagadetes a vegades el diseny queda millor i tot! En el teu cas els brillantets t'han quedat possats ideals. Artista!

    ResponderEliminar
  3. Una targeta xulísima! M'agrada molt el teu estil!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies, Iria, wapa! T'agraeixo molt que et passis per aquí. Ara vaig a fer-te una visita ;)
      Petonets!

      Eliminar
  4. Preciosa la combinació de colors i la idea dels tags molt original!!! com sempre molt neta però espectacular!!! Petonets

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ei, Montse, moltes gràcies! Llàstima que la paraula "happy" tingués 5 lletres en comptes de 4... em va aixafar una mica el tema, jijiji!
      Petonets!

      Eliminar

¡Qué ilusión que te pases por aquí! Y si quieres comentar la jugada, estaré encantada :)