"Cruzarmos el charco!" Challenge #83 de Lawnscaping Challenges


Hola a tothom! Hola a tod@s! Hi everyone!

Sóc una fan dels productes de Lawn Fawn, que sovint utilitzo per fer les meves targetes. Va ser a través d'aquesta marca que vaig descobrir el blog de Yainea, una noia espanyola que fa unes targetes increibles! Ella forma part de l'equip de disseny de Lawn Fawn i de Lawnscaping Challenges.
En una de les meves visites al seu blog, vaig assabentar-me de la proposta d'un nou repte de Lawnscaping Challenges: embossing!

Soy una fan de los productos de Lawn Fawn, que a menudo utilizo para hacer mis tarjetas. Fue través de esta marca que descubrí el blog de Yainea, una chica española que hace unas tarjetas increíbles! Ella forma parte del equipo de diseño de Lawn Fawn y de Lawnscaping Challenges.
En una de mis visitas a su blog, me enteré de la propuesta de un nuevo reto de Lawnscaping Challenges: embossing!

I am a fan of Lawn Fawn products that often use to make my cards. It was through this brand that I discovered the blog of Yainea, a spanish girl who makes amazing cards! She is a member of the design team of Lawn Fawn Blog and Lanwscaping Challenges.
On one of my visits to her blog, I learned of the proposal for a new challenge from Lawnscaping Challenges: embossing!



Així que, sense pensar-m'ho dues vegades, "he travessat la bassa" i aquesta és la targeta que presento:

Así que, ni corta ni perezosa, "he cruzado el charco" y ésta es la tarjeta que presento:

So, not idle, "I have crossed the sea" and this is the card I present:



Sobre una cartolina blanca, vaig fer el fons amb pols d'embossing platejada i el segell "Woodgrain Backdrops". Després, vaig fer una tija amb cordill i hi vaig afegir les fulles, del troquel "Stitched Leaves".

Sobre una cartulina blanca, creé el fondo con polvos de embossing plateados y el sello "Woodgrain Backdrops". Luego, creé un tallo con un corde y añadí las hojas, del troquel "Stitched Leaves". 


On a white cardstock, I created the background with silver embossing powder and the stamp "Woodgrain Backdrops". Then, I created a stem with a string, and I added the leaves, from "Stitched Leaves" cut dies.



Vaig utilitzar de nou l'embossing per afegir el sentiment (amb un segell del set "So much to say"), sobre vellum blanc. Tot plegat ho vaig col·locar sobre un suport de plàstic de polipropilè translúcid, donant relleu amb foam de doble cara.

Utilicé de nuevo el embossing para añadir el sentimiento (con un sello del set "So much to say"), sobre vellum blanco. Todo el conjunto lo coloqué sobre un soporte de plástico de polipropileno translúcido, dando relieve con foam de doble cara.

Once again I used the embossing to add the sentiment (with a stamp from "So much to say" set), on white vellum. I placed all on a translucent plastic, with double-sided foam.


Espero haver complert els requisits per participar ;D

Espero haber cumplido con los requisitos para participar ;D

I hope I have fulfilled the requirements to participate ;D

Material utilitzat:
- Papers: Cartolina blanca "Snow Layering Paper" de Hero Arts, cartolines colors "Sweet Treats" de Simon Says Stamp!, vellum de Canson, foam amb purpurina, plàstic de polipropilè translúcid .
- Troquels per a Big Shot: "Stitched  Leaves" de Lawn Fawn, "Frame Cuts Dies Heart" de Hero Arts.
- Segells: "Woodgrain Backdrops" i "So much to say" de Lawn Fawn.

7 comentarios

  1. love your card... :D | a like simple card..

    ResponderEliminar
  2. Un gran estreno para cruzar el charco ;)

    ResponderEliminar
  3. Por favor, qué cosa tan bonita! Jamás se me habría ocurrido embossar ese sello efecto madera en plateado!!!! Es preciosísima! Mucha suerteeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!

    ResponderEliminar
  4. M'agrada, m'agrada, m'agrada molt!!!!!!. Aquest embossing platejat, les fulles...el cordill, tot!!!jajaja
    Et desitjo molta sort!!
    Petonets!

    Charo

    ResponderEliminar
  5. Wowwwwwwwwwww!!!!!!!!! una genialidad mas de las tuyas!!!! me encanta por favor! que cosa tan delicada y limpia como siempre...perfecta!!!! muakkkkkkkkkkk

    ResponderEliminar
  6. Mare meva! Tens un gust exquisit fent targetes! És preciosa! M'encanta el fons de "fusta" platejada i les fulles de color. Una composició perfecta. Felicitats!
    Petons ;)

    ResponderEliminar
  7. Aiiiiiiish! Muchas gracias a todaaaas! He estado liadilla estos días y no pude contestar, pero como siempre, estoy encantada que os paséis por aquí!
    Besos a todas!!!

    ResponderEliminar

¡Qué ilusión que te pases por aquí! Y si quieres comentar la jugada, estaré encantada :)