Targeta estiuenca per al repte de juny de La Pareja Creativa


Hola!
Després de força dies en estat de letargia targetera i bloggaire (perdoneu si no he passat pels vostres blogs... sorry!), necessitava posar-me de nou les piles i no mandrejar més. Així que el millor és preparar alguna targeta per a un repte, i en aquest cas, el que des de La Pareja Creativa ens proposen per al mes de juny: TOT S'HI VAL!
Jo vaig plantejar a les creadores d'aquest blog la meva preocupació: no podia ser... jo necessito límits!!! 
Bromes a part, tot i que sí que haig de dir que m'ha costat decidir-me, finalment ha guanyat l'"estiu", tot i que és l'estiu el que de veritat no s'acaba de decidir a venir per aquestes contrades! Fins i tot no sabia si posar un interrogant al texte de la targeta: "hola, estiu???".
La tècnica que he utilitzat és la que darrerament repeteixo per a les meves targetes, colorejant amb les tintes Distress... que potser tindré Distressitis aguda???

Después de bastantes días en estado de letargo tarjetero y bloggero (perdonad si no he pasado por vuestros blogs... sorry!), necesitaba ponerme de nuevo las pilas y no abandonarme más a la pereza. Así que lo mejor es preparar alguna tarjeta para un reto, y en este caso, el que desde La Pareja Creativa nos proponen para el mes de junio: TODO VALE!
Yo planteé a las creadoras de ese blog mi preocupación: no podía ser... yo necesito límites!!!
Bromas a parte, aunque tengo que decir que me ha costado decidirme, finalmente ha ganado el "estiu" (el verano), aunque es el verano de verdad el no se acaba de decidir a venir por aquí! Incluso no sabía si poner un interrogante en el texto de la tarjeta: "hola, estiu???".
La técnica que he utilizado es la que últimamente repito para mis tarjetas, coloreando con las tintas Distress... que quizás tendré Distressitis aguda???



Aquest cop, la paraula "estiu" la vaig imprimir des de l'ordinador sobre paper fotogràfic, per intentar donar un efecte moll i més fresc a tot plegat.

Esta vez, la palabra "estiu" la imprimí desde el ordenador sobre papel fotográfico, para intentar dar un efecto mojado y más fresco al conjunto.


I ja està! A veure si no torno a hivernar i en breu "produeixo" més... ay, este caló...
Bona setmana!

Y ya está! A ver si no vuelvo a invernar y en breve "produzco! más... ay, este caló...
Buena semana!

Material utilitzat:
- Papers: Cartolina blanca .
- Troquel per a Big Shot:  "A birdie told mede Lawn Fawn, "Life bubble vertical 1" de Simon Says Stamp!, alfabet "By de letters" de Die Namics (My Favorite Things).
- Troquel de palanca: de basar.
- Segell: "Lots of dots" de Simon Says Stamp!.
- Tintes Distress: Festive Berries, Picked Rasperry,Mustard Seed, Peeled Paint, Peacock Feathers,  Broken China i Faded Jeans.

8 comentarios

  1. M'encanta!!!!!.Queda molt estiuenca amb aquestes "bombolles". I m'agrada molt el fons de cada lletra!!!. Aquest efecte d'aigua amb les distress és molt xulo!
    Petonets!!!

    Charo

    ResponderEliminar
  2. Si es que eres la leche! Que maravilla de tarjeta!!!! Las distress te han quedado impresionantes, y es que el diseño enterito de la tarjeta es espectacularrrrr, jeje. Muchisimas gracias por participar con nosotras en el reto de La Pareja Creativa. Un besito guapa!

    ResponderEliminar
  3. Tu tarjeta es muy preciosa...me encantaaaa!!! Gracias por participar con nosotras en el reto de La Pareja Creativa. Un besito.

    ResponderEliminar
  4. M'encanta!!!!! Es espectacular, fresca i divertida!! El fons una pasada i la combinació perfecta!! I a veure si és veritat i amb aquesta benvinguda l'estiu acaba d'arribar!

    ResponderEliminar
  5. Niña, qué tarjeta taaaaaaaaaaan fresquita! De verdad, dan ganas de darse un chapuzón y tomarse una piña colada jejeje Aquí estamos de verano, veranísimo a punto de huir a la playa y ahí sí que voy a tener monazo scrapero, pero seguiré visitando tu blog y poniéndome los dientes largos con las preciosidades que haces jeje Besos!

    ResponderEliminar
  6. Wooow! Quina pasada!! T'ha quedat molt xula i estiuenca ^^ Aix..com m'agradaria a mi saber treure-li partit a les tintes de tots els tipus...he de fer una mastercalss o algo..jajaja. Petons!

    ResponderEliminar
  7. Gracias a todas, mis soles!!!
    Muchos besitos... y que tengáis un verano perfecto!

    ResponderEliminar
  8. pues mira, ojalá tuviera yo distressitis aguda como tu!!!! que tarjeta tannnn fresquisima!!! me encanta el colorido y como siempre aciertas con todos los elementos!!!! mil besos guapisima

    ResponderEliminar

¡Qué ilusión que te pases por aquí! Y si quieres comentar la jugada, estaré encantada :)