Una altra primera vegada: dissenyadora convidada de YoY Scrap!!!


Boneeeeees! Buenaaaaas!

Com el títol indica, una altra "primera vegada" (i de les bones!) en aquesta aventura meva de l'scrap i del món bloguero: tenir el gran honor de ser dissenyadora convidada!!!
I he tingut la gran fortuna de fer-ho per al repte de juny de targetes que presenten les noies de YoY Scrap, però... quiiiiiina responsabilitat! I és que una cosa és fer un treball per a un mateix, en el que s'és l'únic "responsable", i l'altra és fer-ho per a d'altres, que han confiat en tu i als que no vols decebre... uf, ho passo fatal!
I no sé si és per això, però quan vaig saber el tema del repte, vaig pensar: "aaaaai, mare!": CASAMENT!!!

Como el título indica, otra "primera vez" (y de las buenas!) en esta aventura mía del scrap y del mundo bloguero: tener el gran honor de ser diseñadora invitada!!!
Y he tenido la gran fortuna de hacerlo para el reto de junio de tarjetas que presentan las chicas de YoY Scrap, pero... queeeeé responsabilidad! Y es que una cosa es hacer un trabajo para uno mismo, en el que se es el único responsable, y la otra es hacerlo para otros, que han confiado en ti y a los que no quieres decepcionar... uf, lo paso fatal!
Y no sé si es por esto, pero cuando supe el tema del reto, pensé: "aaaay, madre!: BODA!!!

I aquesta és la targeta que en va resultar, després dels meus mals de cap i inseguretats:
Y ésta es la tarjeta que resultó, después de mis quebraderos de cabeza e inseguridades:


El primer que vaig pensar, quan vaig saber del tema, va ser que havia de ser una cosa senzilla i alhora resultona, ja que si has de convidar a 400 persones al casament (apaaaa!, jo com els casaments "reials", jijiji!), no pots passar-te mitja vida preparant targetes, però em vaig embolicar de tan mala manera que em va sortir una targeta per a un casament de no més de... 4 convidats.

Lo primero que pensé, cuando supe el tema, fue que tenía que ser una cosa sencilla y a la vez resultona, ya que si tienes que invitar a 400 personas a la boda (alaaaa!, yo como las bodas "reales", jijiji!), no puedes pasarte media visa preparando tarjetes, pero me lié de tan mala manera que me salió una tarjeta para una boda de no más de... 4 invitados.


El color a la targeta el vaig donar amb tintes Distress on hi vaig esquitxar aigua. Per a la part central, em vaig rendir a una "shaker card", fabricant confetti després de buscar com una boja paper de ceba negre per totes de les capses de sabates que tinc!
El texte que envolta el cor el vaig fer per ordinador, després d'escanejar el cor troquelat.
Les dades del casament es troben en una altra targeta que surt estirant per sobre de la "principal", on venen que ni pintades les preguntes "who", "what", "where" i "when".

El color a la tarjeta se lo di con tintas Distress que salpiqué con agua. Para la parte central, me rendí a una "shaker card", fabricando confetti después de buscar como una loca papel de cebolla negro por todas mis cajas de zapatos!
El texto que rodea el corazón lo hice por ordenador, después de escanear el corazón troquelado.
Los datos de la boda se encuentran en otra tarjeta que sale estirando por encima de la "principal", donde vienen que ni pintadas las preguntas "who", "what", "where" y "when".


Del llaç hi vaig penjar les inicials dels nuvis, i al mig l'"&" amb un segell. El relleu a les lletres i els cors els he fet aquest cop amb foam.

Del lazo colgué las iniciales de los novios, y en medio el "&" con un sello. El relieve a las letras y corazoncitos lo he dado esta vez con foam.


Pregunta: a les que esteu casades, cuantes vegades us van preguntar abans de fer-ho "i quan us casareu?". Doncs a la targeta, la resposta amb "retintín"!!!
Uix... no vull pas saber com ho porteu les que no ho esteu encara i no ho penseu fer mai... ànims i paciència!

Pregunta: a las que estáis casadas, cuantas veces os preguntaron antes de hacerlo "y cuándo os casareis?". Pues en la tarjeta, la respuesta con "retintín"!!!
Uish... no quiero ni saber cómo lo lleváis las que no lo estáis aún y no lo pensáis hacer nunca... ánimos y paciencia!


Així que passeu-vos pel blog de YoY Scrap a veure les propostes fantàstiques de les seves creadores i equip de DT's!
I... viiiiiiiinga, animeu-vos, que us ho passareu pipa amb el repte!

Así que pasaros por el blog de YoY Scrap a ver las propuestas fantásticas de sus creadoras y equipo de DT's! 
Y... veeeeeenga, animaros, que os lo pasaréis de rechupete con el reto! 

Material utilitzat:
- Papers: Cartolina negra, cartolina blanca, cartolina texturitzada "Woodgrain White" d'American Crafts .
- Troquel per a Big Shot:  "Nesting Circles" de Lifestyle Crafts, "Stitched Journaling Card" i "Cole's ABC's" de Lawn Fawn, "Heart Frame" de Hero Arts, alfabet "Parker" de Memory Box.
- Segell: "Alpha Grunge Font" de Kaiser Craft.
- Tintes Distress: Festive Berries, Picked Rasperry.

11 comentarios

  1. Ayyyyyyyyyyyyyy pero que pedazo de tarjeta tan currada!!!!!! Jo Susana, es una pasada!!! y esa combinacion de colores que nunca he usado pero que tu le das un toque perfecto!!! me encanta lo trabajado de los detalles y el formato tan original, no habia visto nada asi...me gusta muuuuuuuucho! retomas que superado!!!! jejeje besazo guapa

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracias, Ro! La verdad es que cuando supe del reto, me bloqueé y aunque tuve clara una idea, al ejecutarla no quedó como esperaba y cambié completamente, de manera que esta tarjeta es el plan B... no sé, no sé.
      Pero gracias por tus comentarios, cuando pase por tu tierra, tienes un café pagado, jijiji!
      Besitos!

      Eliminar
  2. Xulísima la targeta!!!!!. L'he vist aquest matí al blog de Yoyscrap i me quedat meravellada!!!. És molt potent i molt elegant al mateix temps!. Plena de detallets!
    Petonets i bona setmana!!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies, Charo, guapa! Com li dic a la Ro, no sé, no sé... les de les DT són tan maques, tendres i alegres, i la meva fosca, cridanera...
      Però l'important és... t'animes a participar??? Em faria molta il·lusió!
      Petonets!

      Eliminar
  3. Madre mía! Estaba deseando de visitarte desde que vi la tarjeta en el móvil pero a veces comento en blogs y luego no se carga así que preferí esperar. Es una tarjeta súper, súper original! Qué formato más novedoso! Me encanta la parte de arriba jajaja sí, qué pasa, nos casamos... o no va así? jeje Es preciosa y no me imaginaba con qué habías hecho el confetti ni que el rosa fuera de distress. Qué manos tienes niña!!!! Qué buen estreno como DT!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jajajaja, tú tranquila, que no puedes estar en todo, y más después de tus trabajazos de los últimos días! Seguro que ahora te debes de haber "desinflado", después de preparar tantas cosas, y necesitas descansar.
      Pero me encanta que te pases, guapa!
      Besitos y buenas vacaciones (sí ya sé... hasta el 30 aún trabajáis los profes... aquí en casa tengo uno!).

      Eliminar
  4. Ostres!!! i jo juraria que et vaig deixar un comentari!! mare meva!! perdo facultats a gran velocitat, jajajaja. Què dir?? que la trobo impressionant!!! molt original i trencadora lluny dels colors més pastels o romàntics que sempre associem als casaments. Jo sóc una enamorada de la combinació negre-vermell-blanc i el detall del cor amb el confeti. Felicitats perquè l'estrena com a dissenyadora convidada ha estat perfecta! Petonets

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies, Montse! I no pateixis pel comentari extraviat! Jo t'haig de demanar disculpes pel retard en la resposta, sorry!
      Petonets!

      Eliminar
  5. Felicitats!! crec que a aquest ritme seràs la DT de l'any!!! m'encanta la targeta!! i m'he fet un fart de riure quan he vist les inicials... fa poc vaig estar a ca la E i no vaig veure foto de casament, la targeta és una bona indirecta!!!! jajajaja!!!
    Made.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jajaja! Que bo, has descobert el secret de les inicials! Ja vaig avisar a l'E de la conya que faria amb la targeta, però ni ella ni l'X s'han donat per el·ludits... Tu i jo, anem fent pressió ;D
      Petonets, Made!

      Eliminar
    2. Volia dir "al·ludits", només faltaria, jajaja!

      Eliminar

¡Qué ilusión que te pases por aquí! Y si quieres comentar la jugada, estaré encantada :)