Punts de llibre "Sant Jordi'14"


Bona post-diada! Ara sí, ara ja no és cap secret, ja puc fer "públics" els punts de llibre que acompanyaven a toootes les roses que els meus "cavallers" han repartit.
I és que a casa som experts en "fabricar" nens, mentre que a la resta només "fan" nenes, així que tenim moltes les cosines, unes quantes tietes i dues iaies a qui regalar una rosa ben maca pel dia de Sant Jordi.
I per acompanyar aquestes roses, hi afegim una targeta (que aquest any servirà també com a punt de llibre) amb una foto dels "cavallers" que les regalen.

Com que el ventall d'edats és molt gran, hem preparat punts de llibre per a cada franja, utilitzant la mida de 3x4 polzades del troquel "Stitched Journaling Card" de Lawn Fawn. Som-hi!

Per a les nenes:


Per a l'adolescent de la família:


Per a les seves mares:


Per a les iaies, les millors:


I no em vaig poder resistir a fer-ne unes per als meus nens:


Per als punts de llibres de les nenes, vaig utilizar cartolines que tinc des d'abans de descobrir l'scrap, i les hi vaig donar una mica d'ombra (amb tinta Distress) o volum (amb embossing en fred). Vaig troquelar els núvols i el sol amb el troquel "Spring Showers" de Lawn Fawn (que m'encanta!), i un parell de papallones, també troquelades, amb papers de la col·lecció "Hello Summer" d'Echo Park" i "Snap Color Vibe" de Simple Stories, i acabat de decorar amb uns brillantets. El texte és imprès de l'ordinador directament a la cartolina.
I per saber de qui era cada punt de llibre, vaig troquelar la inicial de la persona al final de la cinta:


Per a la cosina gran, vaig seguir amb la meva dèria d'utilitzar acetat i posar-hi a dins estrelles que es moguin:


A les mares, amb un parell de plomes troquelades de Die-Namics i papers de la col·lecció "Etcetera" de Fancy Pants, ja ho varem tenir enllestit, tot i que em va costar molt que em sortís una targeta que em convencés:


I per als nens, vaig voler utilitzar la cartolina d'un dossier de propaganda que tenia guardat, com a bona malalta amb Síndrome de Diógenes del paper, d'un blau preciós i acabat brillant. Per fer les estrelles rodones, vaig utilitzar un stencil i pasta d'embossing, que vaig tenyir de color groc per a una de les targetes:



Espero que a les 9 "princeses" que varen rebre les roses i els punts els agradés el pack rosa+foto+punt... i també als 2 "cavallers"!!!

Fins aviat!

PD.- Aquest cop no poso el llistat de material utilitzat, però si tens curiositat per saber-ne un, només cal que hi deixis un comentari i et respondré tant aviat com em sigui possible ;)

4 comentarios

  1. Tots són molt macos, però els dels núvols m'ha enamorat!!!

    Petonets!

    Charo

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Bones de nou, Charo! Què tindran els núvols que ens agradin tant? Moltíssimes gràcies per passar-te!
      Una abraçada!

      Eliminar
  2. Afortunada yo (y tu sobrinilla), por ser una de las receptoras de una de tus joyas! Preciosas todas! la de la peque me encanta! Besitos!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracias, Elena, por la prueba que te he pedido y por estar ahí, creyendo en mí e interesándote por estas chorradillas que voy haciendo... y por regalarme la Big Shot ;P !!!
      Parecerá tópico pero, sin ti y los que me rodeáis, esto no sería posible... y os debo algo!!!
      Besitos!

      Eliminar

¡Qué ilusión que te pases por aquí! Y si quieres comentar la jugada, estaré encantada :)