Targeta aniversari i el poder de les paraules


Hola, bloggosferaires! Aquí teniu una altra targeta! Ja fa més d'un meset que ha arribat a la seva destinatària, però per un motiu o altre, no he pogut fer-li una entrada al blog fins avui. Aaai, com m'agradaria tenir una vareta màgica per allargar els dies! No sé d'on treure el temps per scrapejar... d'on el treieu vosaltres???
Bé, sense donar-hi més voltes, vaig a la història d'aquesta targeta: aquest cop, ben senzilla, per a una persona a qui em pensava que això de les targetetes i dedicatòries no entusiasmava gaire. Però vet aquí que, de nou, els fets em tornen a recordar dues coses molt importants en aquesta vida: que no podem prejutjar als altres, i que, per fer feliç i emocionar a una persona, només cal dir-li que l'aprecies i que te l'estimes.


Pel que fa les dades "tècniques" de la targeta, només comentar que volia que el texte "aniversario" tingués un color similar al de la cartolina Bazzil verda, però només tenia una tinta d'un to verd molt clar i una altra de color verd fosquíssim. Així que el que vaig decidir va ser entintar el segell barrejant les dues tintes, i llestos!

Moltes gràcies per la visita, i que acabeu de passar una bona Setmana Santa!

Material utilitzat:
- Papers: Bazzil, paper blanc "White Cardstock" de Simon Says Stamp!, paper amb purpurina "Glitter Cardstock" de DCWV.
- Embossing en fred: Sizzix, "forest Branches" de Cuttlebug.
- Troquels per a Big Shot: "Stitched  Leaves" de Lawn Fawn, "Nesting Squares" de Lifestile, "Happy" de Simon Says Stamp!, "Only Notched Tag"de Die-Namics MFT.
- Segells: Alfabet "Smity's ABCs" de Lawn Fawn.

3 comentarios

  1. Acabo de descubrir el teu blog i he quedat meravellada amb els teus treballs!. M'ha agradat tot!
    Petonets!

    Charo

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola, Charo! Quina alegria que et passis per aquí! La veritat és que et "conec" a partir dels comentaris que anaves deixant al blog de la Montse, de Bocinets de Paper. Estic flipant amb la quantitat de gent de per aquí a qui li agrada l'scrap i compta amb un blog... no dono a l'abast!
      Estarem "en contacte", una abraçada!

      Eliminar
  2. Ala!! Me encanta tu tarjeta! La verdad es que me gustan todas pero ésta es súper delicada! Qué buena idea lo de mezclar las dos tintas verdes. Nunca lo he hecho! Ya me han dado ganas de probar jeje. A mí me pasa como a ti. Es complicado sacar tiempo para scrapear pero siempre lo busco. Normalmente durante la siesta de los niños o por la noche cuando se acuestan. Creo que todavía no he scrapeado nunca a una hora "normal" jejeje.
    Por cierto, el troquel de la hoja es precioso y el embossing del fondo también! Tienes unos materiales preciosísisisisisimos!!

    ResponderEliminar

¡Qué ilusión que te pases por aquí! Y si quieres comentar la jugada, estaré encantada :)