El repte que mai va ser. Segona part


Hola!
Si vàreu seguir la història del post anterior, sabreu que per culpa de la meva indecisió a l'escollir quina targeta presentava al repte d'abril de YoY Scrap (el tema: targeta primaveral), vaig fer tard (per 1 minut!) i no vaig poder presentar-ne cap. La meva reacció va ser... riure! Sóc un cas...
Doncs si la primera (l'escollida) era la versió clàssica-floral, aquesta era la versió moderna-clean&simple. I ja que la tinc feta, us l'ensenyo! Era tan simple, tan simple, tan simple, que em vaig espantar i no la vaig triar. Tant que m'agrada aquest estil a les targetes d'altres, i quan la faig jo, aix...

Hola!
Si seguisteis la historia del post anterior, sabréis que por culpa de mi indecisión a la hora de escoger qué tarjeta presentaba en el reto de YoY Scrap (el tema: tarjeta primaveral), llegué tarde (por 1 minuto!) y no pude presentar ninguna. Mi reacción fue... reir! Soy un caso...
Así que, si la primera (la elegida) era la versión clásica-floral, ésta era la versión moderna-clean&simple. Y ya que la tengo hecha, os la enseño! Era tan simple, tan simple, tan simple, que me asusté y no la elegí. Tanto que me gusta este estilo en las tarjetas de otras, y cuando la hago yo, aish...


La idea era molt clara: representar cada estació de l'any amb una fulla amb el seu color característic.
I executar-la va ser tan fàcil com fer les línies i els textes per ordinador (amb Word, ni tan sols amb Photoshop), imprimir-lo en una cartolina blanca, troquelar amb la Big Shot les fulles (uix, m'encanten aquests troquels de Lawn Fawn!), un brillantet per aquí i per allà, cartolineta de fons negra amb foam i llestos! 

La idea era muy clara: representar cada estación del año con una hoja con su color característico.
Y ejecutarla fue tan fácil como crear las líneas y los textos por ordenador (con Word, ni tan sólo con Photoshop), imprimirlo en una cartulina blanca, troquelar con la Big Shot las hojas (uish, me encantan estos troqueles de Lawn Fawn!), un brillantito por aquí y por allá, cantulinilla de fondo negra con foam y lista!



Així que s'accepten votacions:
   1. Targeta clàssica-floral.
   2. Targeta moderna-clean&simple.
A aquesta hora de la nit, guanya, per 1 vot a 0, la targeta número 2 (vot del meu home... ell és clean&simple, jiji!)

Así que se aceptan votaciones:
   1. Tarjeta clásica-floral.
   2. Tarjeta moderna-clean&simple.
A esta hora de la noche, va en cabeza la tarjeta número 2, por 1 voto a 0 (voto de mi marido... él es clean&simple, jiji!

Bona nit!

10 comentarios

  1. Molt clean&simple...però m'agrada molt!. I el text fent aquest cor és una xulada!
    Petonets!

    Charo

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola, Charo!!! Gràcies per passar-te! El texte i el cor vaig provar-lo a mà però... va quedar un nyap! La mà ja em comença a tremolar, jijiji!

      Petonets!

      Eliminar
  2. Aix! Dues opcions a falta d'una i tu sense presentar jajaja. Si és per riure...jo que vaig presentar aquella mateixa tarda...que sempre vaig així. Be he de dir que si la de les flors em va encantar, aquesta m'ha enamorat per la seva sencillesa però sobretot per la idea!! És molt original!
    Per cert, lo de la bigshot ho hauré d'anar deixant caure però...em mataran, si només amb papers, washis i segelles ja tinc una habitació envaida...no vull saber que pot passar amb aquesta màquina a casa jajaja

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jajaja, que bona! Res, tu els dius que aquesta màquina ocupa molt poquet, com una capsa de sabates, però que fa meravelles ;)
      Una abraçada, maquíssima!

      Eliminar
  3. Mare meva!!! quantes entrades que m'havia perdut (has de posar el botó de seguidors ja mateix per a què no em torni a passar!!!!). Estic al·lucinant!!! ets la reina de les targetes i cada una em sorprèn més que l'altre. El teu estil clean and simple i ple de vitalitat i colors és fantàstic!! M'encanta, aquesta i l'anterior i l'anterior i... :). Ets una font d'inspiració! Gràcies per compartir-ho!
    Petonets

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola, Montse!!! I ben retornada... m'estava començant a preocupar, ja que entrava al teu blog i en les darreres setmanes no hi havies penjat res... sort que simplement era l'acumulació d'aconteixements ;)
      I el botó de seguidors.. aix, mira que hi penso!
      Petonets!

      Eliminar
  4. Jo voto per aquesta!!! M'encanta!! Sóc super fan d'aquestes fulles! Hauré de demanar una Big Shot jo també o fer servir la de ma germana quan se la compri o regalin jijiji Les coses mes sencilles son les més xules!! A vere si compro una impresora perque jo tambe vui imprimir cosetes que faig amb Photoshop i no puc!! Aixx....

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola, Anxela!!! Sí noia, a mi també m'agraden molt aquestes fulles, em sembla que les veureu a totes les meves targetes!
      I la Big Shot, com li deia a l'Iria: tu ves deixant caure que et faria molta il·lusió per al teu aniversari, sant, o, perquè no, demà mateix, jijiji!
      I apunto votació teva a aquesta targeta!

      Petonets!

      Eliminar
  5. UPs... qué difícil nos lo has puesto.,.. no sería capaz de elegir. Me encantan las dos!!! Ese voto vale??

    ResponderEliminar
  6. Las dos son flipantes Susana, pero mi corazon está y siempre estará con el clean and simple moderno!! jeje
    lástima que no llegaras, porque seguro que te lo habrías llevado de calle...
    besos
    cris
    yoyscrap.es

    ResponderEliminar

¡Qué ilusión que te pases por aquí! Y si quieres comentar la jugada, estaré encantada :)