Targeta Dia de la Mare i el repte que mai va ser


Bona nit! Aquesta és la història d'una targeta que per 1 minut no va entrar al repte d'abril de YoY Scrap, fins al punt que després de publicar el post per poder "linkar-lo", he hagut de retirar-lo. Mira que feia dies que la targeta estava acabada i fotografiada... però és que tenia vàries idees i no sabia per quina decidir-me. Cap problema... don't worry, be happy!

Buenas noches! Esta es la historia de una tarjeta que por 1 minuto no entró en el reto de abril de YoY Scrap, hasta el punto que después de publicarlo para "linkarlo", he tenido que retirarlo. Mira que hacía días que la tarjeta estaba terminada y fotografiada... pero es que tenía varias ideas y no sabía por cual decidirme. Ningún problema... don't worry, be happy!

El repte consistia en preparar una targeta primaveral. Sí, ja sé: a tothom li ENCANTA la primavera... menys als al·lèrgics... i a mi! Maleïda astènia primaveral...
Però reconec que té moltíssimes coses maques, una d'elles el Dia de la Mare. Què puc dir de les mares? Encara que tinguem 97 anys, elles continuaran preocupant-se per si mengem prou bé i ens portaran un "potajillo", per si les mosques.
Per a la meva mare (per cert: mama, no mires!), flors. Ho tenia claríssim!

El reto consistía en preparar una tarjeta primaveral. Sí, ya sé: a todo el mundo le ENCANTA la primavera... menos a los alérgicos... y a mí! Maldita astenia primaveral...
Pero reconozco que tiene muchísimas cosas bonitas, una de ellas el Día de la Madre. Qué puedo decir de las madres? Aunque tengamos 97 años, ellas continuarán preocupándose de si comemos suficientemente y nos traerán un potajillo, por si las moscas.
Para mi madre (por cierto: mama, no mires!), flores. Lo tenía clarísimo! 




La cartolina que vaig utilitzar de base té fragments daurats, que em va servir com a excusa per fer també el texte amb cartolina i embossing daurats:

La cartulina que utilicé de base tiene fragmentos dorados, que me sirvieron como excusa para hacer también el texto con cartulina y embossing dorados:


I el sentiment, la salutació que li faig quan ens veiem:

Y el sentimiento, el saludo que le hago cuando nos vemos:


Fins aquí l'entrada, espero que us pugui servir d'inspiració per a les targetes per a les vostres mamis! I moltíssimes gràcies per passar per aquí!!!

Hasta aquí mi entrada, espero que os pueda servir de inspiración para las tarjetas para vuestras mamis! Y muchísimas gracias por pasar por aquí!!!

Material utilitzat:
- Papers: Bazzil, "Petits Pois Carottes" de diferents colors de Kesi'Art, paper amb purpurina "Glitter Cardstock" de DCWV, vellum de Canson.
-  Troquels de palanca: flors, de Panduro.
- Troquels per a Big Shot: "Stitched  Leaves" de Lawn Fawn, texte "Hello" de Kesi'Art.
- Segells: Alfabet "Smity's ABCs" de Lawn Fawn.

9 comentarios

  1. Ohh...quina llástima! Perquè realment la targeta s'ho mereixia, és preciosa i molt alegre!! Al menys a mi em serveix d'inspiració. Gràcies per compartir-la.
    Per cert, com fas aquesta espècie de "pespunte" que he vist en diversos treballs teus? Em xifla!

    ResponderEliminar
  2. Perdona...he vist que posses el material utilitzat en petit...tot és obra de la BigShot oi?? Aix...quina meravella!! Llàstima que no la tinc... encara...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ei, Iria!!! Estic molt contenta que et passis per aquí! Doncs sí, aquests "falsos cosidos" són obra d'uns troquels que m'encanten de Lawn Fawn per a la Big Shot. Per cert: com pot ser? Encara no tens la Big Shot? Ja pots anar deixant caure, com aquell qui no vol la cosa, que pel teu aniversari, sant, Nadal (bé... Nadal no, que queda massa lluny ;) ) t'encantaria tenir-ne una, jijiji!

      Petonets, Iria!

      Eliminar
  3. Pero qué pena! La tarjeta es preciosssisisisisisima! La verdad es que vamos siempre con tantas prisas.,.. Yo entré en el reto cuando faltaban dos o tres horas para cerrar jejeje Me encanta la parte de la flor que has troquelado con el vellum porque las hace más delicadas. Eres una artistaza!! Madre mía! Qué nivelazo tienes jeje

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hooola, Yolanda!!! Siempre encantada de que te pases por aquí, guapísima! Jijiji, todas como locas al último momento, como en la época de estudiantes (al menos yo!). Uf, a ver si un rato te hago un saludillo por tu blog que, aunque voy bicheándolo con la tablet (por cierto, no paras... eres hiperactiva!) no encuentro oportunidad de comentar la jugada.

      Besitos!!!

      Eliminar
  4. Es una chulada de tarjeta! Que pena que no hayas podido presentar. Me encantan las hojas. Te añado a mi lista de blogs para seguirte!!! jiji

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola, Anxela!!! Estoy superilusionada que te pases por aquí, y ya vi que me incluiste en el Google + ;)
      Aunque voy mirando tu blog y otros, el día que sepa cómo funciona esto del Google + y cuando me haya mirado el tuto "5 manera de seguir un blog" (alguno tengo, pero de chiripa, jijiiji!), espero organizarme para poder ficharte a ti y al resto de artistas que corren por aquí.

      Besitos, Anxela!

      Eliminar
  5. Una llàstima que la puguesis presentar al repte, perque la targeta és molt maca!
    Petonets!

    Charo

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies, Charo! El que em fa feliç de veritat és que li agradi a la meva mare ;)

      Petonets!

      Eliminar

¡Qué ilusión que te pases por aquí! Y si quieres comentar la jugada, estaré encantada :)