Targeta aniversari de molinets


La setmana passada va ser una setmana intensa pel que fa a la preparació de targetes, tant d'aniversaris de canalla, com de les presentades al meu primer repte a 3Flowers. A tot plegat s'hi va unir la posada en marxa el blog, de manera que pensava dedicar aquesta setmana a publicar entrades sobre treballs recents i d'altres ja antics.
Però resulta que tots els amics i familiars es van posar d'acord a néixer durant aquestes dates (llista a la qual avui s'hi uneix un altre més... benvingut, Lluc!), de manera que se'm presenta una setmana distreta: 5 aniversaris i 1 naixement, i evidentment, no faltarà una felicitació per a cadascun d'ells!

Avui us ensenyo una de les targetes d'aniversari que vaig preparar la setmana passada, per a una neboda que feia 6 anyets.
Disposava de poc temps per fer-la, així que se'm va acudir que els protagonistes de la postal fossin uns elements tan fàcils de fer com divertits per a la mainada: uns molinets de vent.



Gràcies per la visita i bona setmana!

Material utilitzat:
- Papers: Paper kraft (jo utilitzo un paquet de subcarpetes, més econòmic), paper gris "Taffy" de Bazzil, paper blanc "White Cardstock" de Simon Says Stamp!, col·lecció "Hello Summer" d'Echo Park, col·lecció "My Girl" de My Mind's Eye.
- Embossing en fred: Sizzix.
- Troquels per a Big Shot: "Stitched Journaling Card" de Lawn Fawn, "Craft Die Happy" de Simon Says Stamp!, "Simply Scallop" i "Flat Bottom Cloud" de Die-Namics (My Favorite Things).
- Segell: "Happy" de Simon Says Stamp!
- Ornaments: Sugardot "Allstar Collection" de Prima, enamel dots "Boy Crazy" de My Mind's Eye.

2 comentarios

  1. Es una kukada.... molt dolça i alegre.... m'encanta...
    Petons....

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies, Sara per passar-te per aquí i prendre't la molèstia de fer un comentari! Sento no poder respondre't abans... sorry! Un petó ben fort!

      Eliminar

¡Qué ilusión que te pases por aquí! Y si quieres comentar la jugada, estaré encantada :)