Targeta aniversari "Super-Express"


Bona tarda!!! Buenas tardes!!!

Avui us mostro una targeta que vaig preparar per a la meva nebodeta, que havia de ser la repera, espectacular, amb el format de "box card" i d'on sortissin papallones, globus, estrelles... de tot! Però la falta de temps, el deixar-ho tot a última hora i les presses, la van convertir en una típica targeta de globus dels que hi penja "alguna cosa"...

Hoy os muestro una tarjeta que preparé para mi sobrinilla, que tenía que ser la repera, espectacular, con un formato de "box card" y de donde saliesen mariposas, globos, estrellas... de todo! Pero la falta de tiempo, el hecho de dejarlo todo a última hora y las prisas, la convirtieron en una típica tarjeta de globos de los cuales cuelga "alguna cosa"...

El fons de núvols el vaig fer amb una tinta Distress, mentre que els globus i el número "2" són troquels de la Big Shot (els globus, enganxats amb cola o foam de doble cara, mentre que el "2" està regruixit amb capes de cartolina). Els cordillets dels globus els vaig dibuixar amb retolador de punta fina i un llacet amb Baker's Twine simula que els lliga a tots ells.
L'etiqueta amb el "happy" estampat la vaig troquelar també amb la Big Shot, i finalment hi vaig afegir washi tape i sequins per rematar la targeta.

El fondo de nubes lo hice con una tinta Distress, mientras que los globos y el número "2" son troqueles de la Big Shot (los globos, pegados con cola o foam de doble cara, mientras que el "2" está hecho con capas de cartulina). Los cordoncillos de los globos los dibujé con rotulador de punta fina y un lacito con Baker's Twine simula que los ata a todos ellos.
La etiqueta con el "happy" estampado la troquelé también con la Big Shot, y finalmente le añadí washi tape y sequins para rematar la tarjeta.

El que està clar és que li tinc pendent a la neboda una targeta... "explosiva"!

Lo que está claro es que le tengo pendiente a la sobrina una tarjeta... explosiva!



Feliç dia! Feliz día!

Material utilitzat:
- Papers: Paper blanc "Snow Layering Paper" de Hero Arts, "Hello Summer" d'Echo Park, "My Girl" de My Mind's Eye, "Sn@p Color Vibe" de Simple Stories, "Dots&Stripes" de Echo Park.
- Troquels per a Big Shot: "Balloon Dies" de Lil'Inker Designs, "Spring Showers" de Lawn Fawn, "Sentiments" de Sizzix,  "Big Numbers"de Die-Namics (My Favorite Things).
- Segell: "Happy" de Simon Says Stamp!
- Tintes: "Tumbled glass" de Distress Ink de Ranger, "Orange Soda" de Hero Arts.
- Ornaments: Sequins "Hello Sunshine" de Lawn Fawn.

10 comentarios

  1. Com sempre, molt maca!! Segur que li encantarà. Això sí, jo també vull veure la targeta explosiva que m'has deixat amb la intríngulis!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies, Iria! A veure si es presenta l'ocasió i tinc oportunitat de fer-la...
      Petonets, guapa!

      Eliminar
  2. Senzillament genial!! i mira que m'he perdut entrades teves... (el botonet de seguidors que fa que no m'assabenti de quan publiques, jajajaja, a veure si un dia et convenço i el poses!!). Moltes felicitats per les dues targetes guanyadores!! realment t'ho mereixes perquè et puc assegurar que ets la reina de les targetes, no he vist ningú en el món scrapero amb tanta creativitat i tanta imaginació en aquest camp. M'encanta tot el que fas!!! Un petonàs

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. És que, és que... si ja dic jo que el que val la pena de tot això és conèixer gent com tu!
      Moltes gràcies, reina!
      Petonets!

      Eliminar
  3. preciosa!!! no me canso de decirte que me encanta tu estilo y como te quedan tooooodas las tarjetas!!!!! besos

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tú sabes la alegría que a una le da cuando coge el teléfono por la mañana y ve mensajes tan bonitos com este??? Bueno, creo que sí que lo sabes, artistaaaa!
      Besitos!

      Eliminar
  4. Però si igualment és la repera!!!. De veritat que més colorida i més bonica no pot ser!!!
    Un petonet!!!

    Charo

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hooola, Charo! Sempre tan dolça... moltíssimes gràcies!
      Petonets!

      Eliminar
  5. Jajaja me ha gustado mucho tu entrada y la tarjeta es genial! Me encanta!!!! La verdad es que tu sobrina así tendrá dos, ésta tan chula y la explosiva!!! Me gusta mucho la forma de tus nubes, es súper alegre!!!

    ResponderEliminar
  6. Hoooola, Yolanda! Al menos ésta tiene todo lo que quería la peque (o lo que sabía sobre su aniversario): unos globos y el número 2 (los añitos que cumplía).
    Besitos!

    ResponderEliminar

¡Qué ilusión que te pases por aquí! Y si quieres comentar la jugada, estaré encantada :)