En casa del herrero...


... tarjeta de palo!!!

I és que sempre toca que als que tinc més a prop, els que més m'estimo i que més han de suportar el meu hobby (i els seus danys col·laterals), rebin les targetes més....... ejem!....... més senzilletes i menys treballades (si és que en reben una!!!). Ja diuen que la confiança fa fàstic...
Aquest cop, era per celebrar l'aniversari d'en Manel, qui més ha d'aguantar les meves neures.
Uf, targeta masculina... horrorrrrrr!
Així que vaig tirar de paper texturitzat amb un to neutre i de troquels per a la Big Shot, missatge d'ordinador, i llestos! Pobret meu, si s'entera...

Y es que siempre toca que los que tengo más cerca, los que más quiero y que más tienen que aguantar mi hobby (y sus daños colaterales), reciban las tarjetas más....... ejem!...... más sencillitas y menos trabajadas (si es que reciben una!!!). Ya dicen que la confianza da asco...
Esta vez, era para celebrar el aniversario de Manel, quien más tiene que aguantar mis neuras.
Uf, tarjeta masculina... horrorrrrrr!
Así que tiré de papel texturizado con un tono neutro y de troqueles para la Big Shot, mensaje de ordenador, y andando! Pobrecito mío, si se entera...

Aquí va la retahíla de fotos...



Com sempre, donant relleu amb capes i més capes de paper:

Como siempre, dando relieve con capas y más capas de papel:



M'estic aficionant a jugar amb la Big Shot a l'hora de treure més suc als troquels. En aquest cas, el troquel rectangular amb fals cosit, el vaig poder estirar fins a la mida de la targeta (penseu que el troquel medeix gairebé la meitat).

Me estoy aficionando a jugar con la Big Shot a la hora de sacarle más jugo a los troqueles. En este caso, el troquel rectangular con falso cosido, lo pude estirar hasta el tamaño de la targeta (pensad que el troquel mide casi la mitad).


Super clean&simple!

Feliç cap de setmana!!!!!!!!!!!!!!!!!

Feliz fin de semana!!!!!!!!!!!!!!!

Material utilitzat:
- Papers: Paper blanc texturitzat "Basics" de Kesi'Art i paper gris texturitzat "Woodgrain Nickel" d'American Crafts.
- Troquels per a Big Shot: Pinked Circles" de Paper Smooches, "Like a Star" de Kesi'Art i "PCD Rectangle Stax"de Die-Namics (My Favorite Things).

18 comentarios

  1. Super clean&simple...and very beautiful!!jajajaja
    De veritat, és una meravella i el troquel aquest de les estrelles és xulísim!!!. M'agrada això de donar relleu als troquels. I mira, confeso (ho confeso tot últimament...m'ho tinc que fer mirar!!jajajaja) que no he fet mai una targeta a cap persona de la meva família. Ala, ja ho he dit!!jajajajaja
    Petonets i bon cap de setmana!

    Charo

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Quèèèèèèèèèèèèèèè?????????????? Que la Charo que fa àlbums de 100 fotos, que fa el project niece, que li ha agafat el gusillu als LO's........... no ha fet mai cap tarjeta per a la família????? Això ha de tenir alguna explicació, no pot ser! Aquesta confessió és de les gruixudes, jajaja!
      Gràcies, guapíssima per estar sempre aquí, muac!

      Eliminar
  2. M'encanta la targeta Susana!!! difícil que suposa fer-ne de masculines, i lo bé que te n'has sortit!!! Jo tb em confesso una mica desastre a l'hora de fer targetes per la família i gent propera! alguna n'he fet, però caram....a correcuita i a l'últim moment xk no hi he caigut abans!!!! hahahahaha....
    Ptnts artista!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jajaja!!!! Sí, sí, tens tota la raó: a tota pastilla a fer (i a darrera hora, evidentment!), una cosa mig decent. Pobres!
      Gràcies Anna, per passar-te!
      Petonets!

      Eliminar
  3. Jajaja quiero hacer una tarjeta así de "facilita" cuando tenga prisa jajajaja me encanta! Es cierto que las capas quedan espectaculares! Te tienes que animar a hacer un vídeo y enseñarnos a "estirar" los troqueles de la Big Shot para las que llevamos poco!! BS

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Vídeo??? Sabes lo que te dices, sabiendo lo patata que soy con las nuevas tecnologías??? Jajaja! Pero echando la vista atrás y viendo lo que me he atrevido a hacer en cuestión de medio año, quien sabe... nunca digas de este agua no beberé... jijiji!!!
      Besitos, Yolanda!

      Eliminar
  4. Jejeje!! jo també vull que les targetes que dius "faciletes" em surtin així de precioses...
    Made

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Bé... t'haig de confessar una cosa: per fer aquesta targeta, ja m'hi vaig estar, ja, una bona estona! Sóc taaaaaan i taaaaaan lenta! Tinc un greu problema, de debò, Made!
      Petonets, guapa!

      Eliminar
  5. Te entiendo con lo que comentas de la familia y amigos pero para nada me parece sencillita tu tarjeta jajaja. Que es eso de estirar los troqueles de la big? ups me he quedado a cuadros...jajaja.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Uf, es que me apasionan los truquillos para sacar aún más provecho a los utensilios de scrap, en especial de la Big Shot. A ver si algún día me animo a hacer una entrada con alguno de ellos y linkando con blogs donde también explican algunos.
      Besitos!

      Eliminar
  6. Jo, pues menos mal que es sencillita...es increible, como siempre!!! me encanta para variar jajaja y estoy con Yolanda, tienes que enseñarnos esa cantidad de trucos que te sabes a todas las novatillas que te seguimos y que tanto tenemos que aprender de ti!!!!!!! por cierto quiero necesito ese troquel de falso cosido pero yaaaaaaaaa!!!!!!!!! muakkk

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Caray! Tercer comentario con la curiosidad de estirar troqueles... pues sí que voy a tener que hacer algo... ya pensaré!
      El falso cosido me encanta, a falta de saber manejarme con la máquina de coser... Se lo digo a la crack de las cracks de las tarjetas con costuras! Quiero ver una pronto!!!
      Besitos, Ro!

      Eliminar
  7. Mmm... potser és senzilla però com sempre és senzillament fantàstica!!! m'encanta!!! i t'envejo per la meva incapacitat de fer coses així de netes, algun dia potser sortiran (no m'ho crec ni jo!! jejeje). Ahhhhhhhhhhh i moltíssimes felicitats per ser dissenyadora de 3flowers!!! realment t'ho mereixes perquè ets la crac de les targetes!!!! Un petonàs i ja tinc ganes de veure'n més!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltíssimes gràcies, Montse!!! I és ben bé que el món està mal repartit: tu no saps com m'agradaria poder emplenar i enriquir les targetes com ho fas tu! Jo també t'envejo, caram, jajajaja!
      Petonets, guapa!

      Eliminar
  8. madre mía.... que sencillez y qué preciosidad... yo si recibo una de estas tarjetas menos trabajadas y más sencillas, no te lo tendré en cuenta... ya sabes :-P

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jajajaja, eres la monda, Yolanda! Venga, dame tu dirección, pero luego no hay excusas si es demasiado sencilla, eh? Jajaja, gracias, guapa!
      Besitos!

      Eliminar
  9. simple ehhhh???? ya!!! bueno que me encanta, que soy muy pesa, pero que me gusta mucho, yo tengo ese troquel y nunca ha llegado a ser uno de mis preferidos, aunque desde hoy lo veré con otros ojos. Lo de reutilizar los troqueles de la big, soy adicta!!! por eso es mi máquina preferida sin duda!!!! genial Susana!!!! le habrá encantado porque es sencillamente preciosa!!!!

    ResponderEliminar
  10. Pues a mi me parece preciosa, a veces lo sencillo es hermoso, precisamente por eso, y la combinación de colores elegidos y los motivos hacen de esta tarjeta en detalle genial!!

    ResponderEliminar

¡Qué ilusión que te pases por aquí! Y si quieres comentar la jugada, estaré encantada :)